خورشت کنگر با گوشت
يکشنبه 8 دی 1398
0:26
[ ]
مواد لازم برای خورشت کنگر با گوشت
کنگر خرد شده 500 گرم
گوشت خورشتی 200 گرم
نعناع و جعفری خرد شده 100 گرم
لیمو عمانی 4 عدد یا آبغوره وآبلیمو جایگزین لیموعمانی
پیاز بزرگ 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
کنگر را تمیز و خرد کنید و به همراه نعنا و جعفری خرد شده چند دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و پس از اینکه گوشت نیم پز شد به گوشت اضافه نمایید. لیموعمانی و نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد (به روغن بیفتد). سپس به همراه برنج سرو کنید. – اگر در طول زمان پخت آب خورشت کم شد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید. این خورشت طعمی مانند خورشت کرفس دارد و بسیار خوشمزه است. در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب به این خورشت اضافه کنید.
– همانطور که گفته شد، این خورشت به دو صورت با مرغ و یا با گوشت سرو می شود که هر کدام دستور پخت متفاوت دارند. خورش کنگر گوشت معمولا با نعنا و جعفری و خورش کنگر مرغ با رب درست می شود.
– در تهیه خورش کنگر می توانید به خورشت آلو، گوجه سبز یا غوره هم اضافه کنید تا کمی ترش تر شود.
– زمان پخت خورشت کنگر 3-4 ساعت است.
– در مرحله ی آخر و بعد از پخت کامل خورشت کنگر می توانید به آن رب نارنج هم اضافه کنید.
منبع: اینستاگرام
[ بازدید : 65 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما : ]