شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

خوشمزه ترین مزه ها

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در فر

مواد لازم سیب زمینی تنوری :
سیب زمینی6 عدد
کره3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

سیب زمینی تنوری در فر :
ابتدا فر را در درجه 450 درجه فارنهایت ( 225 درجه سانتیگراد ) روشن کنید و تا زمانی گرم شود سیب زمینی های خود را آماده کنید.
سیب زمینی ها را به خوبی و بادقت بشویید و پوست آن را هم با برس تمیز کنید. به وسیله روغن زیتون پوست سیب زمینی ها را چرب کنید. روی آن ها کمی نمک و فلفل بپاشید.
چند سوراخ به وسیله چنگال روی سطح سیب زمینی ها برای خروج بخار از آن ها بزنید.
سینی فر را به وسیله فویل بپوشانید. سیب زمینی ها را روی فویل چیده و به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا تنوری شوند.
بعد از آن که سیب زمینی ها پختند آن ها را از فر خارج کنید و تا زمانی که داغ هستند برشی در وسط آن ها بزنید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری روی گاز و در قابلمه
مواد لازم سیب زمینی تنوری :
سیب زمینی 600 گرم
سیر تازه3 حبه
سس مایونز 1/4 پیمانه
آویشن تازه خردشده 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1/4 پیمانه
جعفری تازه خردشده1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری پر
گشنیز تازه خرد شده 1/2 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه ساییده 1/4 قاشق چایخوری

نکته :
1- در صورت عدم دسترسی به آویشن تازه می توان رزماری یا ترکیبی از جعفری و ترخون و مرزه مصرف کنید.
2- برای سیب زمینی ها پیشنهاد ما سیب زمینی کوچک و ریز و یک اندازه است و فقط نیاز است از وسط آنها را ببریم و اینکه از نظر ظاهری هم زیباتر است.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری بدون فر با سبزیجات و سس مخصوص :
ابتدا سیب زمینی ها را خیلی خوب تمیز کنید بعد از تمیز کردن آن ها، قابلمه مناسبی انتخاب کنید و آب و نمک را در آن بریزید و روی شعله متوسط گاز قرار بدهید تا گرم شود و سیب زمینی ها را اضافه کرده و صبر کنید تا آب پز شوند.

بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند آنها را در آب سرد بریزید تا خنک شوند. سپس آنها را به دو قسمت تقسیم کنید.

اکنون به تهیه سس بپردازید برای این کار سس مایونز، سس خردل، نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی بریزید بعد سبزی را که خرد کردید اضافه کنید. سپس با همزن به خوبی مواد سس را ترکیب کنید تا یکدست شوند.
سپس سیب زمینی های پخته را داخل سس ها قرار دهید دقت کنید یک لایه سس روی سیب زمینی قرار بگیرد و به خوبی به همه قسمت ها برسد. اجازه بدهید سیب زمینی چند دقیقه در سس باقی بماند.

اکنون زمان گریل کردن سیب زمینی ها فرا رسیده است برای این کار از باربیکیو یا تابه گریل استفاده کنید در صورت در دسترس نبودن هیچ کدام از این موارد از تابه چدن معمولی استفاده کنید. فقط اینکه مدت زمان آماده شدن روی تابه معمولی طولانی تر و ظاهر آن فرق می کند. به هر حال در هر کدام موارد سیب زمینی ها را با فاصله بچینید و هر طرف سیب زمینی را به مدت 3 دقیقه گریل کنید.

اگر دوست دارید سیب زمینی ها را با پوست میل نمایید هنگامی که سس می مالید بر روی پوست آن سس اضافه کنید در غیر این صورت سیب زمینی را از ابتدا پوست کنده و سس را به آن بزنید پیشنهاد ما این است که با پوست میل کنید خوشمزه تر است.

در آخر سیب زمینی های گریل شده را در ظرف مناسب بریزید و یک قاشق کره به آن بمالید سپس جعفری و گشنیز را روی آن بریزید و مخلوط کنید.

سیب زمینی تنوری با سبزیجات و سس مخصوص آماده است. انواع غذا با سیب زمینی هست که هم پخت آنها راحت است و هم زمان بسیار کمی برای پخت از شما گرفته میشود.

سیب زمینی در ماهیتابه رژیمی:
مواد لازم برای “سیب زمینی تنوری” :
سیب زمینی
روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه و قرمز
آویشن یا پیازچه
سیر چند حبه

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در ماهیتابه رژیمی :
آیا تا به حال سیب زمینی تنوری در ماهیتابه رژیمی درست کردید. بد نیست این روش را امتحان کنید و به عنوان یک شام سبک با خانواده نوش جان کنید.

سیب زمینی را خوب بشویید و با دستمال خشک کنید. به روشی که در تصویر می بینید برش هایی در آن ایجاد کنید طوری که سیب زمینی یکپارچگی خود را از دست ندهد. بعد با برس به سطح و لابه لای سیب زمینی روغن زیتون بزنید و سیر خرد شده و آویشن و سایر موادی را روی سیب زمینی بریزید.

اگر سیرها را در بین لایه ها فرو کنید با فاصله ای که در بین لایه ها ایجاد می کند از چسبیدن لایه های سیب زمینی به یکدیگر جلوگیری کرده و به سریعتر پختن سیب زمینی هم کمک می کند. سیب زمینی ها را در ماهیتابه رژیمی بچینید و درب آن را ببندید و روی شعله کم بگذارید. ظرف 30 الی 40 دقیقه سیب زمینی پخته و سیر کاملاً نرم شده و آماده است. این سیب زمینی را با سس کچاپ مزه دار کنید و سرو کنید.

منبع: ashpzbashi

نکات مهمی که باید در تهیه “سس گوجه فرنگی” خامه ای رعایت کنید!

مواد لازم سس گوجه فرنگی خامه ای

سس گوجه فرنگی

سس گوجه فرنگی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی خامه ای

داخل یک قابلمه سس گوجه فرنگی را با خامه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود.

هنگام پخت نمک ، فلفل و سبزیجات خرد شده را هم داخلش بریزید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

سس آماده شده را در ظرف دربسته در یخچال نگهدارید و برای سس پاستا استفاده کنید.

نکته:

این سس را آماده کنید و داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و برای مواقعی که زمان کمی برای آشپزی دارید از این سس برای یک پاستای خوشمزه و سریع استفاده کنید.

سس گوجه فرنگی خامه ای در طی 15 دقیقه آماده می شود و به همراه پاستا برای 4 نفر کفایت می کند.

سس گوجه فرنگی خامه ای

نکات تکمیلی در مورد سس گوجه فرنگی

سس گوجه فرنگی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ کدو تنبل یک پیش غذا خوشمزه و ساده

پیش غذاها همراه از جمله مهم ترین وعده های غذایی محسوب می شده اند که استفاده از آن ها به قرن ۱۰ میلادی برمی گردد. از جمله انواع پیش غذا می توان به سوپ اشاره کرد. سوپ ها را با ترکیبات با ارزشی مانند گیاهان، لبنیات و مواد گوشتی تهیه می کنند و به همین دلیل است که مصرف آنها می تواند بر روی سلامت بدن تاثیرات مثبتی داشته باشد. همان طور که می دانید، انواع مختلف از سوپ وجود دارد که یکی از خوشمزه ترین آن ها سوپ کدو تنبل است. اگر دوست دارید با مواد مورد نیاز و طرز تهیه سوپ کدو تنبل آشنا شوید، بهتر است که ما را در ادامه این مقاله آشپزی همراهی کنید.

سوپ کدو تنبل

دستور پخت سوپ کدو تنبل

مشخصا اصلی ترین موادی که در تهیه این سوپ به کار گرفته می شوند، سبزیجات و کدو تنبل هستند. کارشناسان تغذیه باور دارند که سبزیجات یکی از مهم ترین مواد غذایی است و باید آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید. از جمله برخی از خواص مهم آن می توان به مواردی مانند جلوگیری از مشکلات گوارشی، بهبود هضم اشاره کرد. جالب است بدانید که طرز تهیه سوپ کدو تنبل بسیار ساده است به طوری که هر کسی می تواند آن را در خانه آماده کند.

غذاهای همراه

مسلما سوپ کدو تنبل یک پیش غذا است و به همین دلیل شما می توانید آن را با انواع وعده های اصلی مانند غذا هایی مثل پاستا های گوناگون، غذاهای دریایی مثل میگو و یا حتی پیتزا میل کنید. غذاهای سنتی نیز می توانند انتخاب هوشمندانه ای باشند.

مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ کدو تنبل

۲ قاشق غذا خوری کره
۱ پیاز کوچک ، خرد شده
۱ ساقه کرفس ، خرد شده
۱ هویج متوسط ، خرد شده
۲ سیب زمینی متوسط ، مکعبی خرد شده
۱ کدو حلوایی متوسط – پوست کنده ، مکعبی خرد شده
۱ کنسرو سوپ مرغ
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ کدو تنبل

گام اول: نخستین کاری که برای تهیه این سوپ خوشمزه باید انجام دهید این است که پیاز داغ را آماده کنید.

گام دوم: سپس کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کرده و پیاز ، کرفس ، هویج ، سیب زمینی و کدو تنبل را درونش اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت می دهیم.

گام سوم: این تفت دادن را تا زمانی انجام می دهیم که کدو کمی قهوه ای شود .

گام چهارم: سپس سوپ مرغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوش آید و حدود ۴۰ دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیافتد.

گام پنجم: با استفاده از گوشت کوب برقی و یا یک پردازنده مواد غذایی مواد را کاملا میکس می نماییم.

گام ششم: سپس مواد را به قابلمه بر می گردانیم و روی حرارت اجازه می دهیم تا قوام بیاید.

گام هفتم: بعد از این که سوپ به خوبی پخت، می توانید نمک را به آن اضافه کنید.

منبع: life95

“کشک بادمجان”

روش پخت غذاهای سنتی و ایرانی – کشک بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

بادمجان قلمی / یک کیلو /

کشک / 200 تا 250 گرم /

پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /

سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /

نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /

روغن مایع / 150 میلی لیتر /

مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /

نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم

آب مرغ / یک پیمانه /

زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /

مواد اولیه لازم برای پخت یک کشک بادمجان ساده و خوشمزه

-برای درست کردن این کشک بادمجان نیاز به یک کیلو بادمجان قلمی یا دلمه ای داریم.از هر کدام که در دسترس بود می توانید استفاده کنید.

فقط پوست بادمجان مشکی باشد به دلیل آنکه تلخی بادمجان کمترباشد.

کشک بادمجان طرز تهیه

میزان لازم بادمجان برای تهیه کشک بادمجان

کشک حدود 200 تا 250 گرم که البته ممکنه بعضی ها تمایل بیشتری به خوردن آن را دارند و یا برای تزیین از آن استفاده کنند.
کشک بادمجان

میزان لازم کشک برای کشک بادمجان

پیاز سرخ کرده نیاز داریم چیزی حدود 2 تا 3 قاشق غذا خوری. چون 2 قاشقش و درون غذا و 1 قاشقو برای تزیین استفاده میکنیم.
2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده نیاز برای پخت کشک بادمجان

-همچنین سیر داغ یا سیر سرخ شده نیازمندیم چیزی حدود یک یا دو قاشق غذا خوری ، که البته اونم بستگی به ذائقه ی افراد داره .

میزان لازم سیر سرخ شده در کشک بادمجان

نعناع خشک :برای تهیه نعناع داغ 2 قاشق غذاخوری
فیلم آموزش کشک بادمجان

کشک بادمجان چه مقدار نعنا لازم دارد ؟

روغن مایع که یه بخشی برای سرخ کردن بادمجان ها و یه بخشی برای نعناع داغ که جمعا چیزی حدود 150 میلی لیتر
کشک بادمجان

سرخ کردن نعنای کشک بادمجان با روغن مایع

مغز گردوی آسیاب شده هم برای داخل این غذا که چیزی حدود 2 قاشق غذا خوری میتوان استفاده کرد.
2 قاشق مغز گردو برای کشک بادمجان

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه

میزان نمک و فلفل در تهیه ی کشک بادمجان

همچنین از آب مرغ استفاده میکنیم چیزی حدود یک پیمانه
اندازه ی مصرف آب مرغ در کشک بادمجان

از زرد چوبه هم چیزی حدود 1 قاشق چای خوری استفاده میکنیم.
آموزش آشپزی کشک بادمجان

میزان مصرف زردچوبه در کشک بادمجان

این کشک بادمجان برای 4 الی 5 نفر به صورت کامل استفاده میشود.

جوشاندن کشک برای غذای کشک بادمجان

کشک یکی از محصولات لبنی است که به شدت کلسیم بالایی داردو برای کسانی که مشکل فشار خون ندارند و می توانند کشک شور و ترش را استفاده کنند بسیار مقوی است

ولی در بعضی مواقع کشک را میجوشانند چون بیماری تب مالت تقریباً 80 درصد آن از این طریق به انسان سرایت میکند.

به همین دلیل توصیه می شود انواع کشک ها را چه به صورت پاستوریزه و هموژنیزه را قبل از مصرف حتما به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

کشک بادمجان

کشک بادمجان + طرز تهیه

مرحله اول جوشاندن کشک:

کشک ها را به دلیل غلیظ بودن نیاز داریم با آب رقیقش کنیم .

کشک را داخل ظرفی می ریزیم و به آن آب اضافه می کنیم این میزان آب باید به اندازه ای باشد که بتواند در حدود 15 تا 20 دقیقه ریز جوش شدن کشک آن را تحمل کند.

البته می توان در هنگام جوشاندن کشک هم به آن آب اضافه کرد و بر روی حرارت کم میگذاریم کشک ها به جوش آیند.

در فاصله جوشیدن کشک باید پوست بادمجان ها را گرفت و بعد از پوست کردن باید آن را تلخ گیری کنیم که تلخه گیری بادمجان با نمک و یا آب نمک انجام میشود.

بافت بادمجان زمانی که در نمک یا آب نمک تلخ گیری می شود با هم متفاوت است

و تفاوت آن زمانی که در آب نمک است و آب بیشتری جذب میکند هنگام سرخ شدن ممکن است بیشتر اذیت شوید.

اگر میخواهید بادمجان ها زودتر سرخ شوند آن را به 2 تا 3 ورق برش دهید و در غیر این صورت بادمجان های قلمی را به طور کامل سرخ کنید. برای تلخه گیری هم بادمجان ها را در ظرف آبکش میریزیم و روی آنها را نمک میپاشیم و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان میدهیم تا تلخی بادمجان کاملا گرفته شود.

طرز تهیه کشک بادمجان

درست کردن کشک بادمجان با دستور تهیه ساده

گرفتن تلخی بادمجان ها

بعد از انجام تلخه گیری بادمجان ها را در ظرفی سرخ میکنیم ، که نوع سرخ کردن ممکن است بر طبق ذائقه افراد متفاوت باشد چرا که بعضی ها دوست دارند به صورتنیم پز و

بعضی ها خیلی سرخ شده استفاده کنند.

بادمجان های سرخ شده را بر روی حرارت ملایم میگذاریم و مقداری پیاز داغ و سیر داغ را به آن اضافه میکنیم که البته ریختن سیر داغ هم ممکن است سلیقه ای باشد به دلیل

بویی که در دهان پر میشود.

بعد آب مرغ یا آب گوشت را که باعث لذیذ شدن کشک بادمجان می شود و کمی فلفل سیاه و همچنین زرد چوبه را اضافه کنید .

با اضافه کردن آب مرغ بهتر است حرارت را کمی بالاتر ببرید و بعد از کمی پخت میتوان حرارت را کم کنید تا بادمجان ها کاملا مغز پخت شوند و بتوان آنها را کوبید و یا له کرد.

آموزش آشپزی کشک بادمجان

آموزش آشپزی و تهیه کشک بادمجان

آماده سازی نعناع داغ

در این فاصله نعناع داغ را آماده میکنیم فقط برای درست کردن نعناع داغ بهتر است از روغن زیادی استفاده نکنید چون هنگام سرخ کردن بادمجان ها مقداری روغن در غذا باقی

می ماند . بهتر است در روغن نعناع داغ از زرد چوبه در روغن استفاده کنید و وقتی عطر زرد چوبه به مشام رسیدباید نعنا را به آن اضافه کنیم.

حواستان باشد تا نعناع ها نسوزند چون هم رنگ و هم طعم آن تغییر می کند.

پس از پخته شدن بادمجان ها آنها را با گوشت کوب له میکنیم و بعد مقداری از کشک آماده شده را به آن مخلوط کنید و بخشی از نعنا زردچوبه داغ و کمی گردو را به موادمان اضافه

میکنیم تا در خلال پخت طعم ها با هم یکدست شوند.اجازه دهید مواد مخلوط شده حدود 10 دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزند.بع و مید از این زمان کشک بادمجان خوشمزه ما

آمادست و میتوانید آن را تزیین کنید.

نکات و اصول جا افتادن کشک بادمجان

جذب روغن کم در هنگام سرخ کردن بادمجان ها برای کشک بادمجان

جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان پذیر است که از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده و به صورت خرد در آوریدد و سپس مقداری نمک به آن اضافه نمایید

تا آبی که در داخل بادمجان موجود میباشد تخلیه شود.

میزان افزودن نمک در کشک بادمجان

هنگامی که مواد اولیه کشک بادمجان را آماده می نمایید باید به یک نکته دقت داشته باشید که آن هم مقداری از نمک است که باید دروغن غذا افزوده شود ، بسیاری از ما این را

می دانیم نمک علاوه بر اینکه طعم لذت بخشی را به غذا می افزاید دو برابر همین مبحث زیان دارد که برای اینکه از سکته قلبی دوری نمایید باید این میزان را کنترل نمایید.

نمک کشک بادمجان

میزان نمک مصرفی در کشک بادمجان

تزیین کردن کشک بادمجان

کشک بادمجان را می توان با صور مختلف تزیین و سرو کرد و یکی از جالبترین تزیین هایی که برای آن وجود دارد هم شکل کردن آن با بادمجان می باشد که به نظر شکل بسیار

قشنگی را به نوع غذای تزیین شده می بخشد.

نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان

کشک بادمجان جزو پیش غذا – گوناگون میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .

کشک بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : shirinpaz

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

مواد لازم
سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
شکر : 1 لیوان
شیر : 1 لیوان
آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : سه عدد
وانیل : نصف قاشق چایخوری
روغن مایع : 3/4 لیوان
دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل:

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

قالب را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع: matbakh

طرز تهیه اشکنه

مواد لازم برای اشکنه

  • 1 عدد:پیاز بزرگ
  • 3 عدد: تخم مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری:روغن
  • 2 عدد:سیب زمینی متوسط
  • 1 قاشق غذاخوری سر پر:آرد گندم
  • 1 قاشق چایخوری:زردچوبه
  • 1 قاشق غذاخوری سرخالی:شنبلیله خشک
  • به مقدار لازم : نمک و فلفل

اشکنه

طرز تهیه اشکنه با سیب زمینی

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.بعد مقداری زردچوبه داخل پیاز بریزید و حدود یک دقیقه به همراه پیاز تفت دهید.

بیشتر از نیمه ، داخل قابلمه آب جوش بریزید . آرد را با نصف استکان آب سرد مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا آرد حل شود.

سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

مقداری نمک و فلفل هم به آنها اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا به مدت 30 دقیقه سیب زمینی ها بپزند.

بعد از نیم ساعت حرارت را رو به بالا ببرید تا مواد داخل قابلمه بجوشند.

سپس تخم مرغ ها را دونه دونه داخل اشکنه بشکنید . بعد از 10 دقیقه که تخم مرغ ها بسته شدند ، شنبلیله را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا اشکنه 5 دقیقه دیگر هم بپزد. این غذا نباید خیلی آبکی باشد.

نکته:

_ هنگام اضافه کردن تخم مرغ نباید اشکنه را هم بزنید تا تخم مرغ کاملا بسته شود.

نکات تکمیلی در مورد اشکنه

اشکنه جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
اشکنه را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

طرز تهيه “كله پاچه” فوق العاده خوشمزه

مواد مورد نياز براي پختن كله پاچه

  • كله پاچه گوسفند 1 دست
  • نخود 100 گرم
  • پياز 2 عدد درشت
  • زرد چوبه 1 ق چ
  • نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
  • آب ا ليتر يا بيشتر
  • سير 4 تا 5 حبه

طرز تهيه كله پارچه ، ترسناك دوست داشتني

نخود را از شب قبل خيس كنيد و چند بار آب آن را عوض كنيد تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.

براي پختن كله پاچه بايد كله و پاچه را باهم پخت .براي شروع پخت ابتدا به اندازه اي كه آب روي كله پاچه را بگيرد قابلمه را از آب پر كنيد و روي حرارت بالا قرار دهيد تا آب به جوش بيايد.وقتي كه آب جوش آمد روي آب را كف هاي قهوه اي پر ميكند كه بهتر است اين آب را يكبار خالي كنيد و مجددا آب داخل قابلمه بريزيد تا به اين شكل آب شفاف و روشني داشته باشيد. سعي كنيد به اندازه اي كه نصف كله در زير آب قرار گيرد قابلمه را از آب پر كنيد و روي حرارت بالا قرار دهيد تا مجددا به جوش بيايد .بعد پياز ها را 4 قاچ برش دهيد و به همراه زرد چوبه و سير داخل آب كله پاچه بريزيد.

نخود هاي خيس خورده شده را هم داخل قابلمه بريزيد و در قابلمه را كيپ ببنديد و زير شعله را كم كنيد و اجازه دهيد كله پاچه با حرارت خيلي ملايم به آرامي پخته شود.در دقيقه هاي پاياني پخت كله پاچه ميتوانيد نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. و هنگام سرو از نارنج يا ليمو ترش تازه استفاده كنيد.

نكاتي براي طبخ كله پاچه

  1. حتما كله پاچه اي تازه را در هنگام خريد انتخاب كنيد.
  2. كله پاچه را به خوبي تميز كنيد و سپس آن را به خوبي بشوييد.
  3. مي توانيد در تهيه كله پاچه از گندم بلغور و نخود در صورت تمايل استفاده كنيد.
  4. در روش طبخ كله پاچه اگر از سبزي ها و ليمو خشك و چوب دارچين استفاده كرديد بعد از پخت كامل غذا اين مواد را از قابلمه خارج كنيد.
  5. كله اي را كه براي طبخ كله پاچه مي خريد دقت داشته باشيد كه كله بز و يا ميش نباشد علاوه بر كله گوسفند مي توانيد از كله گوساله نيز در طبخ كله پاچه استفاده كنيد.
  6. هر نوع تغيير رنگ و بوي بد نشانه فاسد بودن كله مي باشد و كله پاچه را از مكان هاي مطمئن تهيه كنيد.
  7. نمك را حتما در انتها پخت به كله پاچه اضافه كنيد.
  8. اگر قصد داريد كه كله پاچه را به عنوان صبحانه ميل كنيد آن را از شب قبل طبخ كنيد.
  9. قبل از اينكه كله پاچه را بر سر سفره ببريد استخوان ها را از آن جدا كنيد و فقط گوشت هاي قابل خوردن و كله پاچه را در ظرف مناسبي قرار دهيد.

نكات تكميلي در مورد كله پاچه

  • مي توانيد كله پاچه را به همان شكل كامل در ظرف بكشيد يا گوشت آن را جدا كنيد و در ظرف بكشيد.
  • استفاده از نخود براي كله پاچه اختياري است ولي توصيه مي شود كه نخود اضافه شود زيرا آبگوشت آن خوشمزه تر مي شود، در ضمن نخود بوي كله پاچه را از بين مي برد.
  • در صورت تمايل مي توانيد ليموعماني در آخر پخت اضافه كنيد.
  • در خريد كله دقت كنيد كه تازه باشد و كله بز يا ميش نباشد

منبع:cooky

عطر فوق العاده “مارمالاد هلو” با این طرز تهیه

مواد لازم برای مارمالاد خوشمزه هلو:

  • هلو : 4 کیلوگرم
  • شکر:1 کیلوگرم
  • ژلاتین:2 تا 3 ورق
  • آبلیمو :نصف استکان

طرز تهیه مارمالاد هلو:

ابتدا هلوها را بشویید و نصف کنید تا هسته وسط آن گرفته شود.

بعد آنها را داخل غذاساز له میکنیم .بعد داخل یک قابلمه لعابی میریزیم و با شکر مخلوط میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا 2 الی 3 ساعت در شکر بماند و کمی آب شود.

بعد از گذشت این زمان قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا مارمالاد به جوش بیاید. در حین جوشیدن آن را هم بزنید تا مایه کاملا سفت شود.

سپس ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و به همراه آبلیمو داخل مارمالاد می ریزیم و میگذاریم تا یکی دو جوش دیگر بزند.

ظرف مارمالاد را از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم کمی خنک شود.

مارمالاد باید بعد از سرد شدن کاملا بدون آب و غلیظ باشد.

نکته های کلیدی تهیه مارمالاد هلو:

  • مقدار دقیق شکر بستگی به شیرینی هلوی شما دارد.
  • هیچ وقت از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مارمالاد استفاده نکنید چون موجب میشود مارمالاد زود کپک بزند.
  • اگر شکر مارمالاد کم باشد، قوام نیامده باشد یا کاملا پخته نشده باشد ممکن است کپک بزند.
  • وقتی مارمالاد بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می زند .

منبع :azhameja95

طرز تهیه خورش کرفس

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس
کرفس خرد شده 200 گرم
سبزی قورمه سبزی 50 گرم
گوشت گوسفندی خرد شده 200 گرم
پیازنگینی خردشده 1 عدد
نعنا خشک 1 ق غ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
آبغوره 1/2 پیمانه
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان کافی
روغن مایع به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس
کرفس خرد شده 200 گرم
سبزی قورمه سبزی 50 گرم
گوشت گوسفندی خرد شده 200 گرم
پیازنگینی خردشده 1 عدد
نعنا خشک 1 ق غ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
آبغوره 1/2 پیمانه
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان کافی
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه خورش کرفس:

در یک قابلمه مقداری روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود سپس پیاز های خرد شده را داخل آن تفت میدهیم تا پیازها سبک شوند و رنگ آنها طلایی شود.بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت خرد شده را داخل پیازها میریزیم و با کمی فلفل سیاه و زردچوبه آن را تفت مدهیم و اجازه میدهیم گوشت حدود 10 دقیقه با حرارت کم بپزد. سبزی قورمه سبزی را هم اضافه میکنیم و همراه گوشت تفت میدهیم تا کمی سرخ شود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم تا به همراه بقیه مواد 1 تا 2 دقیقه سرخ شود.بعد حدود 1 لیتر آب سرد را به داخل خورشت میریزیم .حرارت شعله را بالا میبریم تا خورشت به جوش بیاید و بعد حرارت را کم میکنیم تا گوشت به آرامی بپزد.
ساقه کرفس شسته و خرد شده را هم در یک تابه با کمی روغن تفت میدهیم .این کارا را حدود 10 دقیقه ادامه میدهیم تا آب کرفس کشیده شود.بعد نعنا خشک را داخل آن میریزیم و حدود 2 دقیقه دیگر تفت میدهیم و بعد از روی حرارت بر میداریم.
کرفس تفت داده شده را زمانی که گوشت خورشت پخت به داخل قابلمه میریزیم و به همراه آنها نمک و آبغوره را هم اضافه میکنیم تا حدود 15 تا 20 دقیقه همه مواد باهم بجوشند و خورش جا بیفتد.

منبع: dastpokhte20

خاگینه مغزدار

اول از همه من چند تا نکات بگم در مورد خاگینه

. ✔آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و یکبار الک میکنیم .

✔✔در تابه رو از اول تا اخر میذاریم ولی وقتی برگردوندیم دیگه درب تابه رو نمیذاریم

✔مواد میانی دلبخواهیه هر چی که دوست دارید میتونید بریزید

✔این مقدار شربت خیلی زیاده چون خیلی شیرین میشه من نصف لیوان شربت ریختم



مواد لازم:

آرد ۷ قاشق غذا خوری

ماست‏ ۴ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۴ عدد

وانیل 1/8 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

شکر ۲ قاشق غذا خوری


مواد میانی :

گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

یک قاشق پودر نارگیل


مواد شربت:

آب ۱ لیوان

آبلیمو یک قاشق چایخوری یا جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری

شکر ۲ لیوان


تخم و شکر و وانیل (من یک قاشق چایخوری پودر هل هم ریختم ) رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماست رو اضافه میکنیم،خوب مخلوط میکنیم

مخلوط آرد رو اضافه میکنیم هم زده و نصف مواد رو داخل تابه میریزیم درب تابه رو میذاریم روی شعله پخش کن میپزیم

بعد ده دقیقه مواد میانی رو روی خاگینه میریزیم پنج دقیقه صبرمیکنیم تا ته نشین بشه

حالا بقیه مواد رو اضافه میکنیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم و طرف دیگه رو هم سرخ میکنیم


#شربت

. دو لیوان شکر یک لیوان آب و آبلیمو و کمی زعفران میذاریم بجوشه نیازی به قوام اومدن نداره(ولی شل و ابکی هم نباشه کمی غلیظ باشه) 4 الی 5 دقیقه بجوشه کافیه خاگینه که آماده شد شربت سرد رو روی خاگینه گرم میریزیم


منبع: قاطی پاتی

123